Ismert Webshop - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Ismert Webshop

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

25.000.000 Ft

Havi profit

5.000.000 Ft

Raktárkészlet

7.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

120 millió forint bevétel, 6 hónap alatt, 25%-os profitráta mellett! ???? Ezt az eredményt értük el a LunaLux Beauty webshopjainkkal, amelyek most új tulajdonosukra várnak❗️ A weboldalak, amelyekkel meghódítottuk a magyar és lengyel piacot: ????https://lunaluxbeauty.hu/ ????https://lunaluxbeauty.pl Szegmens és forgalmazott termékek: ???? Szépségipar, fogfehérítő készítmények A LEGNAGYOBB PLUSZ: ???? Megmutatjuk honnan szerezz be olyan termékeket ehhez a márkához, amelyek külföldön már bizonyítottak és milyen hirdetési stratégiával adhatod el őket az utolsó darabig. Infók: ???? Jelenleg körülbelül 7000 termékünk van készleten, 7 millió forint értékben. A készlet eladási ára 50-55 millió forint közé tehető a jelenlegi árakkal kalkulálva. ????Fő csatornáink a TikTok és a Facebook. TikTokon 51 millió, Facebookon 4 millió megjelenést váltottunk ki hirdetéseinkkel. Tesztjeink alapján az influencerek által készített tartalmak váltják ki a legtöbb konverziót ezen a piacon. 40 személlyel dolgoztunk együtt, akik körülbelül 150 videóval segítették az értékesítést (ezek a videók mind átadásra kerülnek). ???? Klaviyo segítségével 2.7 millió forint bevételt generáltunk, 21 kiküldött hírlevélből. Az email listánk 14.000 tagot számlál és kiépített automatizmusaink vannak, amik biztos alapot jelentenek a folytatáshoz. EXTRÁK: ????Mindkét webshop működését fulfillment szolgáltatás segíti, neked nem kell törődni a logisztikával ????Átadjuk a megbízható beszállítói kapcsolatunkat, aki a jó minőségért és az alacsony beszerzési árakért felel ????Az adásvétel után sem engedjük el a kezed, segítjük a Te és a munkatársaid betanulását ????Kontaktot adunk olyan magas beosztásban dolgozó TikTok és Facebook munkatársakhoz, akiket közvetlenül elérhetsz, ha gondod akad a hirdetésekkel Ha felkeltettük az érdeklődésed, keress minket az alábbi elérhetőségeken és kérdezz bátran Tőlünk. Irányár: 75.000.000 Ft ????info@lunaluxbeauty.hu ????+36203527221

Teljesítmény:

Máig közel 13.000 vásárlást és 350.000 weblátogatót generáltunk összesen. ???? A weboldalak konverziós aránya 2023 4% ???? Az átlagos kosárérték: 11.209 forint ???? A márkánk nevére ugyanannyian (12.000-13.000x) keresnek rá havonta, mint a fogfehérítő kifejezésre ???? Havonta nagyjából 30 millió forintos bevétel, 5 millió forintos profit.

Eladás oka:

A két tulaj másképp képzeli el a cég jövőjét, és ez hosszútávon ellentétekhez vezethet.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!