Irodaszék shop - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Irodaszék shop

Irányár

2.600.000 Ft

Havi bevétel

1.223.000 Ft

Havi profit

244.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Irodaszékek forgalmazására jött létre, alkalmas nemzetközi tovább lépésre (többnyelvűsítési lehetőség), ajánljuk: akik már üzemeltetnek webshopokat, vagy akik kötetlen munkarendben, részmunkaidőben szeretnének jövedelmet szerezni. Részletfizetésre is van lehetőség megállapodás esetén.

Teljesítmény:

Árukereső havi 10 eFt, Ads 10 eFt, FB 4 eFt. költés edm: 2 Ft/ hírlevél havonta, tetszőlegesen skálázható. Havonta 1000 látogató, 10 db rendelés. Átlagos termék érték 49 eFt/szék, eladásonként átlag 2,5 db szék értékesítés. Vannak visszatérő céges vásárlók pl. új kolléga érkezésekor rendelnek széket vagy fokozatosan cserélik a meglévőket. Shopify basic előfizetéssel fut. Dropshippinggel érkezne meg a termékek a vásárlókhoz, raktárkészletet nem tartunk. Magyar és külföldi gyártók/márkák termékeit forgalmazzuk: Antares, Topstar, Leyform, Corwell, Orink, Entelo. Mayer.

Eladás oka:

Családi haláleset miatti portfólió tisztítás.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!