Irodai fogyóeszköz - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Irodai fogyóeszköz

Irányár

9.000.000 Ft

Havi bevétel

3.071.400 Ft

Havi profit

711.000 Ft

Raktárkészlet

2.980.000 Ft

Leírás a webshopról:

2015-ben indított, a saját piacán jól ismert és megbízható webshop, brand. Árukereső: 962 értékelés, 4.5* átlag. Kialakult beszállítói kapcsolatok, és egyedi informatikai megoldások - pl. egyedi script, ami leadja a beszállítói megrendeléseket szükség alapján. Ár (nettó, raktárkészlet nélkül): 9 000 000

Teljesítmény:

Éves forgalom kb. 35 millió, nettó árrés kb. 10 millió. Irodatechnikai fogyóeszközök a termékek, ezért sok a visszatérő KKV vásárló. Az új vásárlók kb. fele PPC, fele organikus. Alacsony időbefektetéssel folyamatos növekedés az elmúlt években. Részletes statisztikákat, hozzáféréseket (Analytics, Ads stb.) kérésre tudok adni.

Eladás oka:

Más vállalkozásra koncentrálok, kevés időm marad a webáruházra. A megfelelő emberrel még komoly kiaknázatlan lehetőségek vannak benne, de jelenlegi formájában is nyereséges.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!