Internetpatika - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Internetpatika

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

10.000.000 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

4.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

A webshop 2011 évben kezdte meg működését. A webshopok közül piacelsőkéntl forgalmazott OTC termékeket Gyógyszertári vonalon keresztül. Ma már a megváltozott törvényi szabályozás következményeként a gyógyszertári aloldal szünetel, de az aloldal újra aktíválása könnyen és kevés munkával újra indítható Gondosan válogatott, termékkínálat: vitaminok, étrend-kiegészítők, reformélelmiszerek, szépségápolási termékek, fertilitást segítő termékek, baba-mama ápolási, idősgondozáshoz termékek tisztítószerek, kiváló minőségű saját márkás termékek bérgyártása és forgalmazása. Az alkalmazott webmotor: Cs-Card - egyedi fejlesztésű. kezelőfelülete nagyon egyszerűen kezelhető, átlátható. Szerződött beszállítók és nagykereskedelmi partner miatt a beszerzések gördülékenyek. Szerződött futárszolgálatok: GLS, MPL, Sprinter, PickPackPont, Foxpost, személyes átvétel.

Teljesítmény:

Internetes keresőben meg található, Fizetett Google hirdetések; Fizetett Facebook hirdetések, Árukereső, Árgép, Olcsóbbat kereső oldalakon való megjelenés, Nyomtatott katalógus terjesztése egészségügyi intézményekbe negyedévente , Hírlevélküldés edm, kiküldött hírlevelek száma átlag 200.000 db/hónap. Látogatók száma 2023 átlag 33.000 fő/hónap, megtekintett oldalak száma átlag 61.000/hónap, regisztrált felhasználók több mint 125.000 fő, hírlevélre feliratkozottak száma 35.000 fő További adatok személyes egyeztetést követően kérhetőek.

Eladás oka:

Állandó munka miatt kevés idő jutott rá, emiatt is alacsonyabb a profit. Amennyiben rá tudja szánni a napi 5-6 órát, úgy még nagyobb profitra tehet szert. Azért szeretném eladni a webshopot, mert tudom, hogy sokkal több potenciál van benne. (amennyiben a hirdetés felkeltette a figyelmét kérem a +36 20 259 9465 számon keressen)

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!