easydays.hu - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

easydays.hu

Irányár

490.000 Ft

Havi bevétel

250.000 Ft

Havi profit

70.000 Ft

Raktárkészlet

175.000 Ft

Leírás a webshopról:

Olyan érdeklődőnek ajánlom, aki ismerkedik az online üzlettel, aki ki akarja magát próbálni ezen a területen. Biztonsággal megtapasztalhatja azt, amiről az online képzésekben beszélnek. Nagyon stabil alapok.

Teljesítmény:

Hirdetés státusza [ELADÓ] Webshop webcíme: https://easydays.hu/ Legutóbbi éves forgalom: Kb: 250-300.000/hó ( 60-70e ft/hó adózatlan nyereség.) Használt webshop motor: WordPress + WooCommerce Eladó készlet értéke: 175.000ft Ez 35db easydays készülék (5e ft/db beszerzési bruttó áron) Eladási ár 490.000ft plusz árukészlet Működési forma jelenleg: alanyi mentes e.v. Saját magad vagy más nevében jársz el a hirdetéskor: magam Bejáratott beszállítók és IT támogatás jár az oldalhoz (igen/nem): igen. Az oldal rövid leírása: Saját készítésű menstruációs kisokos Hírlevél feliratkozás Sok saját készítésű fotó Alap seo beállítás Bankkártyás fizetés Fb pixel Judge.me vásárlói vélemyény kezelő stb. Fél éve üzemel az oldal, mostanra jutottam el oda, hogy profitot hoz már. A webshop szépen működik, Fb hirdetés generálja a forgalmat 95%-ban 5% organikus. Havi 20-25 termék eladás van havonta. Üzemeltetése ezen a szinten egyszerű. Heti 2-3 alkalommal kivenni a fiókból a terméket, feladni a Postán, vagy ahol szimpatikus, megírni a számlát és ennyi. Heti 1-2 óra munkába kényelmesen ez belefér. Van potenciál benne bőven még, fejlődőképes webshop, de ezen a szinten is elketyeg ha valaki befektetőként vásárolja meg. Olyan érdeklődőnek ajánlom, aki ismerkedik az online üzlettel, aki ki akarja magát próbálni ezen a területen. Biztonsággal megtapasztalhatja azt, amiről az online képzésekben beszélnek. Nagyon stabil alapok. Visszaküldött csomag még nem volt. Át nem vett csomag 1db Köszönöm az érdeklődést, keressen bizalommal! Szép napot kívánok! Jecs Tibor +36302170780

Eladás oka:

Eladás oka: Tovább kellene vinni, de nekem eddig terjedt a képzettségem ezen a területen. Tovább képződni nem akarok, így nem akarom a figyelmemet sem tovább rajta tartani.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!