Hidegtál webáruház - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Hidegtál webáruház

Irányár

4.675.000 Ft

Havi bevétel

1.200.000 Ft

Havi profit

500.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Hidegtál, szendvics, saláta készítéssel és kiszállítással foglalkozunk Budapesten és vonzáskörzetében. Jelenleg is működik de indulása óta jó indulattal is csak fél, de inkább 1/3 gőzzel megy. Óriási potenciál van benne. Az eladási ár megegyezik a tavalyi év novemberi-decemberi bevételével, a forgalom kb. 40%-a ebben a két hónapban termelődik. Az átadás napokon belül megoldható, így az idei év végi bevétel már az új tulajdonosé lehet. Ezért talán ez a legjobb időszak a webáruház átvételére. Szükség és igény esetén az első két hónapban mentorálom a zökkenőmentes átvételt és indulást, ha van rá igény betanítom az ételeket, stb.

Teljesítmény:

Van egy facebook oldalunk, 2700 követővel. A fenti forgalom (bevétel) 90%-a organikus úton keletkezett. Nagyjából a marketing tehát jelenleg nulla. Ha ezt valaki rendbe teszi és megfelelően működteti, és persze megfelelő kapacitással rendelkezik akkor a bevétel rövid idő alatt könnyedén megtöbbszörözhető.

Eladás oka:

Más irányú elfoglaltság, költözés, egyéb okok.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!