Health&Beauty shop - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Health&Beauty shop

Irányár

300.000 Ft

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Dropshipping webáruház jelképes áron eladó. A webshop össze van kötve a régió legnagyobb dropshipping raktárával, így készletbefektetés nélkül forgalmazható több ezer termék. A logisztikai feladatokat a dropshipping partner látja el, a raktár Magyarországon van, így a webáruházban megrendelt terméket 2-5 nap alatt kiszállítják a vevőhöz. A webáruház kezelése jóval kevesebb időt vesz igénybe, mintha saját raktárkészlettel és logisztikával dolgoznánk. Akár mellékállásban is üzemeltethető. A készlet folyamatosan bővíthető, ezzel a rendszerrel akár több webáruház is elindítható. Ajánljuk olyanoknak is, akik a gyermeküknek szeretnének egy saját online vállalkozást, mely egyszerűen menedzselhető. Az ajánlat a következőket tartalmazza: • iVital.hu Health & Beauty webshop • Jól csengő domain név • A shop alapja egy korszerű bérelhető webáruház rendszer, melynek előnye, hogy alacsony havi díjért egy gyors, korszerű és a legjobb bővítményeket és integrációkat tartalmazó webshopot kapsz. • Összeköttetés és készlet szinkron a dropshipping raktárral • Betanítás (Dropshipping rendszer használata, rendelések, stb)

Teljesítmény:

A webshop kb 1 éve működik, de a látogatottság és a forgalom még mindig alacsony, ezért olyannak ajánlom a webshopot, aki tud invesztálni hírdetésre és az árösszehasonlító oldalakon valamint Marketplaceken való megjelenésre!

Eladás oka:

Úgy alakultak a dolgaim, hogy sajnos nem tudok vele foglalkozni és marketingre költeni. Szeretném ha olyan vinné tovább, aki szívén viseli a sorsát.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!