GymPapa - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

GymPapa

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Tanulási céllal hoztuk létre a webáruházat, 2023 utolsó negyedévében indult. Sybellen regisztrált tárhely és domain. Woocoommerce webshop. Fullfilment logisztika kiszervezve összketöve. Fizetési lehetőségek: Simplepay, utánvét, előreutalás. Szállítási lehetőségek: GLS automata csomagpont házhosszálítás, és Foxpost automata. Felugró Popup, csomagajánlat bővítmény, rendelések tömeges tartalmi exportálása, yoast SEO. Facebook és Instagram fiók létrehozva. Szamlazz.hu és fogyasztóbarát.hu bekötve. Aloldalak, kategorizálások, saját logó stb. Ezzekkel mind érintőlegesen foglalkoztunk, két saját gyártású cikket közöltünk. Google Analytics és Search Console is hozzáadva. Tökéletes olyan ember számára, aki áron alul szeretne egy kulcsrakész webshopot.

Teljesítmény:

Futattunk pár PPC hirdetést, de nem volt kimondható teljesítménye még a webshopnak.

Eladás oka:

Nem szeretnék tovább vele foglalkozni, más projektben látok fantáziát.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!