GYEREKSZOBA BÚTOR - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

GYEREKSZOBA BÚTOR

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

3.500.000 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

3.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

Eladó 4 éves gyerekszoba bútorokat, dekorációkat és egyéb kiegészítőket forgalmazó webáruház. Legutóbbi éves forgalom: 2020 (ekkor még EV-ként) - 12M, 2021 -31M; 2022 - 52M; 2023 - 34M(nettó) Használt webshop motor: Shopify A rendelések kiszállítását a GLS végzi, a cimkenyomtatás teljesen automatizálva van. Számlázás Billingon keresztül, szintén 100% automatizálva. Saját raktárkészlettel rendelkező, igényesen berendezett 40m2-es üzlethelyiség és kb. 20 nm2-es raktár Kistarcsán, amely üzletként/csomagoló bázisként/átvételi pontként/bemutatóteremként is tud funkcionálni. Átadó a bérleti jogviszony hosszú távra opcionálisan - A webshophoz szükséges jogi dokumentumokat ügyvéd készítette el Átadnám továbbá: - Grafikus által készített arculatot átfogóan. (betűtípus, színek, logó, social stb) - Fotós által készített hangulat fotók és videó, illetve az összes képanyagot. - Csomagolás design elemek Jelenleg 6 beszállítóval dolgozom aktívan, azonban kb. 10-12 beszállítóval van élő szerződés. A beszállítók kiválasztásánál fontos volt, hogy közvetlenül a gyártóval szerződtünk, és nem nagykerrel vagy viszonteladóval. A beszállítók az EU területén találhatóak.

Teljesítmény:

- Az indulástól kezdve kb. 8000 megrendelést szolgáltunk ki - Átlagos kosárérték kb. 17.000 Ft - Az árrés termékenként eltérő, átlagosan 30-50% - Átlagos konverzió 1,25% - Marketing költség 2023-as évben átlagosan: 500 ezer/hó - Az oldal SEO szempontból 80% felett van optimalizálva a technikai oldalról - Több kulcsszóra első helyen vagy első oldalon szereplünk - Havi két SEO blogposzt került ki az évek alatt - 2 406 hírlevél feliratkozó - éves szinten: 122 698 weboldal látogató - 1:30 percet töltenek az oldalon egy átlag felhasználó - 8 400 Facebook követő - 4 486 Instagram követő - Átlagosan: 9,21 megtérülés a Facebook/Instagram és Google Ads hirdetéseknek - Online megjelenések: minimag, minipiac, babamamatudakozó, több partner oldalán blogcikk megjelenések, stb.

Eladás oka:

Magánéleti okokból, sajnos a jövőben nem lesz időnk elegendő időt és energiát rá fordítani, egy második gyerkőc mellett.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!