gumilepedo.hu - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

gumilepedo.hu

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

3.000.000 Ft

Havi profit

400.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Legutóbbi lezárt éves forgalom: 20M Legutóbbi év beszerzett áru értéke: 13M Legutóbbi lezárt év marketing költése: 1,8M Idei forgalom: 10M Idei év beszerzett áru értéke: 6,6M Idei marketing költés: 1,7M Haszonkulcs: 50% Használt webshop motor: unas, alap csomagban. Eladó készlet értéke: 0 Eladási ár (netto): ajánlatokat várok Működési forma jelenleg: kft Cég nem eladó Bejáratott beszállító és IT támogatás jár az oldalhoz (igen/nem): igen TELJESKÖRŰ átadás minden téren. Az oldal rövid leírása: 1,5 éve indult weboldal. Prémium minőségű, vízálló és inkontinencia matracvédő lepedő webáruház. Szinte kizárólag 5 csillagos értékelésekkel és valóban elégedett vásárlókkal. Vásárlók között magánszemélyek, cégek, szálláshelyek, egészségügyi magán és állami intézmények is szerepelnek. Elállás a működés alatt 2x volt. Nem átvett csomag 3x volt (az egyik előre fizetett csomagpontost elfelejették átvenni, az két utánvétesnél az egyik idős bácsi meghalt, a másiknál pedig hiányos volt a címzés) Utánvét ellenőr, Árgép és Árukereső van bekötve jelenleg. Fizetési módra jelenleg Barion és MyPos, számlázásra InnVoice-t használunk. A rendelés leadást a gyártó felé egy saját fejlesztésű szoftver végzi el. Érdemes telefonos ügyfélszolgálatot üzemeltetni, mert sok idős vásárló van, aki nem tudja használni az internetet. Jelenleg heti 2x-3x járunk a gyártóhoz, ahonnan csak a leadott és kiküldhető rendelésekben szereplő tételeket hozzuk el (a beszállítás reggelén a saját rendeléskezelő szoftverünkben egy gombnyomásra elküldjük nekik a teljes listát, ami 1 órán belül ők össze is készítenek.). Mi beszállítjuk a saját raktárunkba és ott csomagoljuk be őket, a futárszolgálat pedig onnan viszi el az összeset - másnap az esetek 99%-ban pedig már a címen vannak. Igény szerint az új tulajdonosnak a futárszolgálat (Budapesten) vállalja a továbbra is a kézbesítést. Mi jelenleg a Posta és Sprinter kézbesítéseket vesszük náluk igénybe, de van lehetőség GLS, DPD, Packetára is. Megoldható velük a hagyományos beraktározós fulfillmet is, de azt is vállalják, hogy a gyártótól ők szállítják be a fulfillment raktárukba a termékeket és úgy végzik el a csomagolást. Ezek persze feláras szolgáltatások náluk.

Teljesítmény:

Az idei év viszonylag magas marketing költsége azért van, mert év elején úgy gondoltam, hogy majd én jobban megcsinálom az Ads hirdetéseket, mint egy PPC-s. Nem volt jó ötlet – most elsejétől vette át egy profi. Őt is adom a shophoz ha kell.

Eladás oka:

Teljesen más vállalkozásba akarok belekezdeni, aminek köze nincs az internethez és a webshopokhoz.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!