geek webáruház - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

geek webáruház

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

300.000 Ft

Havi profit

300.000 Ft

Raktárkészlet

3.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

Eladó geek webáruház teljes raktárkészlettel! A Raving Store egy szívvel-lélekkel létrehozott webáruház, ahol minden egyes termék tudatosan lett összeválogatva úgy, hogy a rajongóknak a lehető legkülönlegesebb és minden esetben eredeti relikviákat tudjon kínálni. A bolt mindenkinek szól, aki rajong valamiért - legyen szó filmekről, sorozatról, játékról vagy épp képregényről. A webshop jelenleg is él és működik, viszont többet érdemelne, mint amit jelenleg én tudok rá szánni időt. Sajnos mivel eredetileg ketten kezdtük, így én már nem tudom egyedül tovább vinni. Kénytelen-kelletlen hosszú örlődés után megszületett ez a döntés, hogy eladásra kínálom. Szeretném, ha a Raving Store olyan ember kezébe kerülne, aki legalább annyira szeretni és imádni fogja, mint amennyire érdemli. Szóval, ha van kedved belevágni valami újba, akkor ne habozz és keress meg! Megígérhetem, hogy ha kölcsönösen szimpatikusak a feltételek, akkor mindenben segítek, hogy gördülékenyen átvedd a boltot és megannyi sikerélmény érjen Téged is.

Teljesítmény:

Nagyker kapcsolatok: 9 nagykereskedéssel van szerződés, köztük német, angol és amerikai cég. Van olyan partner, akikkel Magyarországon egyedül mi vagyunk leszerződve. SEO: a Google organikus találati listáján első oldali megjelenések Webshop: egyedi fejlesztésű és tervezésű WordPress alap GlobalPayments bankkártyás fizetési mód integrálva

Eladás oka:

Sajnos már nem tudok eleget foglalkozni vele.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!