gazdapakk.hu - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

gazdapakk.hu

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

200.000 Ft

Havi profit

65.000 Ft

Raktárkészlet

100.000 Ft

Leírás a webshopról:

Az oldalt 2021. februárjában indítottuk. Hajdú-Bihar megyei kézműves/háztáji/termelői élelmiszereket szállítunk házhoz Debrecenben és a vonzáskörzetében. Jól kialakított folyamatok és beszállítói kapcsolatok állnak rendelkezésre, ami természetesen átadásra kerül. Kezdetben Shoprenter motorral dolgoztunk, de a korlátai miatt ettől az évtől áttértünk WooCommerce-re.

Teljesítmény:

Social média, ezen belül is Facebook a fő marketing csatorna: oldalunk 2200 követővel és saját csoporttal rendelkezik. Visszatérő, stabil vásárlóink vannak, akik száma folyamatosan bővül. Magas potenciál van benne; bővíteni a termékpalettát, kiterjeszteni a szállítást országosan (voltak ilyen megkeresések, de időhiány miatt mi eddig nem tudtuk meglépni); vagy több, hasonló lokális központot létrehozni a nagyobb városokban/megyeszékhelyeken.

Eladás oka:

Eladás oka, hogy főállás mellett csináljuk és az ebben bekövetkező változások miatt, nem jut elég idő a webshopra.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!