Freshjuice - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Freshjuice

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

1 Ft

Havi profit

1 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Eladó egy 2022-ben indított hordozható turmixgépet forgalmazó webáruház. Használt webshop motor: Wordpress, Woocommerce A rendelések kiszállítását a GLS és a foxpost végzi, a címkegenerálás és a címkenyomtatás teljesen automatizálva van. Számlázás Billingon keresztül, szintén 100% automatizálva. Saját raktárkészlettel nem rendelkezik jelenleg (Minden kifogyott). A csomag tartalma a webshophoz szükséges domainek (fő domain és a hasonló domain nevek is megvásárlásra kerültek a konkurencia kialakulásának megelőzése céljából), email címek, a grafikus által készített arculat, (betűtípus, színek, logó stb), a fotós és videós által készített reklám fotók és videók, illetve az összes képanyag. Aktív social media felületekkel rendelkezik: Facebook, Instagram, Pinterest, Tiktok. Hirdetésre nem sokat költöttünk, mindössze az indulásnál. Organikus keresésből érkeztek a rendelések a termék egyedi nevének és kinézetének köszönhetően. A Google Analytics adatai szerint márciusban 1.56K webes megjelenítés volt. EV-ként foglalkozott a feleségem vele, baba születése miatt időhiányában eladóvá vált.

Teljesítmény:

Hirdetésre nem sokat költöttünk, mindössze az indulásnál. Organikus keresésből érkeztek a rendelések a termék egyedi nevének és kinézetének köszönhetően. A Google Analytics adatai szerint márciusban 1.56K webes megjelenítése volt a webshopnak.

Eladás oka:

EV-ként foglalkozott a feleségem vele, baba születése miatt időhiányában eladóvá vált.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!