FRANKOOTTHON.HU - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

FRANKOOTTHON.HU

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

1.000.000 Ft

Havi profit

200.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Idő hiány miatt sajnos nem tudunk többet foglalkozni vele

Teljesítmény:

Hirdetés státusza [ELADÓ] Webshop webcíme: www.frankootthon.hu Legutóbbi éves forgalom: bruttó 12 millió Ft Használt webshop motor: Woocommerce Eladó készlet értéke: 0 Ft (kizárólag dropshipping) Eladási ár (netto): ajánlatot várunk Saját magad vagy más nevében jársz el a hirdetéskor: saját magam Céggel együtt eladó ( igen / nem ): nem Működési forma : E.V Dropshipping üzleti modell Bejáratott beszállítók és IT támogatás jár az oldalhoz (igen/nem): beszállító van (dropshipping), IT támogatás nem jár hozzá. Az oldal rövid leírása: 2020 óta működő webshop. Fő profil: kerti bútorok értékesítése. 3 partnernek vagyunk a viszonteladója dropshipping formában. Kerti bútorok kapcsán egy német cég viszonteladói vagyunk. Ezenkívül lett 2 magyar partnerünk falpanel és bútorok kategóriában. A német termékek szállítási ideje átlagosan 6 nap, de 14 napon belül garantált. Más irányba indultunk el, azt szeretnénk most erősíteni, ezért eladóvá vált a webáruház. Marketing eszközök: • Facebook Pixel - (a Facebook oldalnak 7000 követője van jelenleg) • Facebook Shopping • Google Ads • Google Analytics • Google Search Console • Google Business fiók Jelenleg nincsenek reklámok futtatva, de hozzáértéssel sokat ki lehet belőle hozni és lehet optimalizálni a marketinget. A leírt bevétel gyakorlatilag hirdetések nélküli eredmény.

Eladás oka:

Idő hiány miatt másik tevékenységünket szeretnénk erősíteni.eretnénk

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!