Fogfehérítés shop - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Fogfehérítés shop

Irányár

9.500.000 Ft

Havi bevétel

350.000 Ft

Havi profit

250.000 Ft

Raktárkészlet

8.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

Igyekszem minden információt megosztani veled, ha bármi kérdésed lenne ezeken kívül, nyugodtan keress és minden kérdésedre választ adok :) 2017-ben építettem, azóta brutálisan finomhangoltam az értékesítési folyamatokat, az ebből a bizniszemből származó cahsflownak köszönhetően több shopot is elindítottam :) A webshop jelenleg is működik, bármikor meg tudom mutatni a backendet. WordPress + WooCommerce alapokra építettem rengeteg prémium bővítménnyel, valamint meglévő kidolgozott e-mail automatizmusokkal. Több ezer közösségi média követő, több ezer e-mail feliratkozó és rengeteg múltbéli influencer megjelenés, automatizált számlázás. Egy bizonyított és teljesen automatizált vállalkozást kínálok. A logisztikai folyamatok ki vannak szervezve, így lényegében a világon bárhonnan üzemeltethető. Vegyészmérnökként végeztem, körültekintően választottam fogfehérítő formulát, amikre minden engedélyt meg is csináltattam az ország egyik legnevesebb erre szakosodott szakemberével (CPNP , TID). A webshop nemrég kapott egy ellenőrzést az OGYÉI-tól, ahol bekérték ezeket a papírokat és mindent rendben találtak, ezt természetesen bizonyítani is tudom :) A legnagyobb volt konkurens ezt nem mondhatja el magáról, ugyanis nekik betiltották a terméküket, így ez a jelenlegi helyzet egy kiváló lehetőség a legnagyobb piaci résztvevő kiesése miatt. Az árukészlet értéke kb. 8 millió forint. A logisztika ki van kiszervezve, 100% automatikus. 300-700% árrés (!) termékektől függően

Teljesítmény:

Influencer marketing + Facebook marketing volt javarészt.

Eladás oka:

A többi webshopommal nagyságrendekkel több pénzt csinálunk, így ettől meg kell válnom.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!