Fogápolás.hu - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Fogápolás.hu

Irányár

450.000 Ft

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Könnyen megjegyezhető --------------------------------------- Ez a cím fog szerepelni a névjegykártyán, céges anyagokon, promóciós eszközökön és online felületeken egyaránt. Ha könnyen megjegyezhető és figyelemfelkeltő, akkor jól szolgálja a vállalkozás sikerét. Releváns keresési fogalom a Google-ben ---------------------------------------------- Kulcsszókutatás (Google Kulcsszótervező) szerint az egyik legfontosabb kulcsszó a fogászati szolgáltató szektorban + általánosságban "fogápolás" közepes verseny + kutya fogápolás közepes versen + fogápolás macskáknak magas verseny 20 éves, releváns minimál tartalommal. ---------------------------------------------- A domain életkora egy bizalmi tényező a Google számára. Minél idősebb egy domain név, annál könnyebben kerül a találati lista élére és annál több bevételt hoz a tulajdonosának. Könnyen felépíthető marketingcélra. ---------------------------------------------- Sokszoros megtérülést hozhat csekély befektetéssel, nem véletlenül tartják számon az egyik legolcsóbb marketing eszközként. ár + 16% SZJA magánszemélytől, adásvételi szerződéssel. teljeskörűen adminisztrációval.

Teljesítmény:

Jelenleg hirdetések vannak rajta. Magánszemélytől adás vételi szerződéssel +16% SZJA Ajánlott webáruház motor : Shoprenter

Eladás oka:

koncepció váltás

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!