FashionForYou.hu - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

FashionForYou.hu

Irányár

790.000 Ft

Havi bevétel

2.000.000 Ft

Havi profit

180.000 Ft

Raktárkészlet

100.000 Ft

Leírás a webshopról:

2007 -ben kapcsolódtunk be az e-kereskedelmbe az OfficeMarket.hu webshopunkkal. Azóta több webshopot is üzemeltettünk, üzemeltetünk. 2022-ben nyitottuk meg a fashionforyou.hu-női ruha webshopot. Az elgondolásunk akkor az volt, hogy 30-40-es női korosztályt megcélozva hozunk létre egy női ruha webáruházat táplálékkiegészítőkkel, női ruházati kiegészítőkkel. Sajnos ez kevésbé vált be. Talán a Vintednek vagy a Temunak köszönhetően... 2023 közepén, a webáruházat újra gondolva, átalakítottuk az oldalt webplázáva. Ami kb. annyit jelent, hogy belistáztuk a fenti termékek mellett a webshippyn található termékeket is. Így mostanra 46897 db termék található meg, összesen 13 db főkategóriában az oldalon. Az átalakítás hozott sikereket, viszont egyelőre nem annyit, hogy nekünk ár/érték arányban ez a későbbiek folyamán fenntartható legyen. Így az eladás oka: a másik webshopon ugyanannyi munkával és energiával több pénzt keresünk. Így eladásra kínáljunk az webshopunkat, ami Unasos webáruház motor alatt üzemel. A webáruház címe: www.fashionforyou.hu Webshop motor: Unas (Taurus sablon) Eladási ár: 790.000 Ft (nettó) Működési forma: Kft Céggel együtt eladó: Nem Eladó készlet értéke: 100.000 Ft (opcionálisan megvásárolható) Bejáratott beszállítók és IT támogatás jár az oldalhoz: Igen 3 db beszállítói interface (interface a 2 női ruha nagykereskedelmi egységhez teljes mértékben lefejlesztve). Termék illetve kategória szinten beállítható árrés, akció automazimusokkal fejlesztve. Termék leírásokra, termék paraméterekre szintén automatizmusok vannak kiépítve. Jelenleg a webshopban lévő termékek db. száma: 46897 db termék 2023 árbevétel: 17 651 730 Ft Árrés: ~ 14% Havi szintű üzemeltetési költségek + egyéb információk: árukereső, árgép, olcsóbbat.hu, shopalike (~ 105.000 Ft) munkaóra naponta: ~ 2 óra adminisztratív jellegű, mivel jelenleg a csomagolás ki van szervezve a Webshippyhez könyvelő költsége számlázó program költsége (mi tharanis számlázót használunk) egyéb. Az oldalhoz tartozik: Hírlevél feliratkozók: 1156 db email cím Regisztrált vásárlók száma: 877 db felhasználó Facebook oldal: Havi szinten folyamatos (8db poszt) posztolás 2022 óta Instagram oldal: Havi szinten folyamatos (8db poszt) posztolás 2022 óta Blog: 2022 óta folyamatos blog posztok, (havonta minimum 2db) Google Analytics integrálva a kezdetektől Google search console integrálva a kezdetektől (50.200 indexelt oldal jelen pillanatban) Pinterest oldal Facebook képpont oldalon elhelyezve, de kevésbé használtuk Google cégem értékelés: 212 vélemény, 4,9. A véleményekre folyamatos válaszolás 2022 óta Árukereső értékelés: 103 db, 94.17% a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot. A véleményekre folyamatos válaszolás 2022 óta Google cégem fiók Logó és az oldalhoz szükséges grafikai anyagok Automatizmusok a webshopon belül: kosár elhagyás, termék vélemény értékelés, google cégem értékelés.

Teljesítmény:

Havi szintű üzemeltetési költségek + egyéb információk: árukereső, árgép, olcsóbbat.hu, shopalike (~ 105.000 Ft) munkaóra naponta: ~ 2 óra adminisztratív jellegű, mivel jelenleg a csomagolás ki van szervezve a Webshippyhez

Eladás oka:

Van egy másik webshopunk, ott ugyanannyi munkával és energiával több pénzt keresünk.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!