Ezoterikus Webshop - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Ezoterikus Webshop

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

600.000 Ft

Havi profit

250.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Az oldal teljeskörű SEO optimalizációval rendelkezik, technikai és onside SEO-ja kifogástalan. Ezoterikus témában nagyon értékes a domain. Az oldal organikus elérése is nagyon erős, az elmúlt 1 hónapban (04.26-05.25.) 500+ látogatója volt (heti 120+), mindezt úgy, hogy ebben az évben nem volt hirdetve egyáltalán és rendelni sem lehet az oldalról. Az oldalhoz tartozó Google termékek jól összekötve és beállítva tartoznak az oldalhoz, a Google Ads kampányok szintén jól fel vannak építve (tudunk ajánlani hirdetéskezelőt is), illetve a konverzió követések is megfelelően vannak beállítva. A bejáratott beszállítók és nagykereskedések elérhetősége mellett a weboldal karbantartására és az online hirdetéseinek kezelésére is tudunk ajánlani kontaktot. Online fizetés: Paylike Automatikus számlázás Billingo Az oldalhoz tartozik még: - E-mail lista: 800+ feliratkozó - Facebook oldal (1000+ követő), Instagram oldal - Google Business vállalkozásprofil - Google Analitycs (UA és GA4) - Search Console - Google Tag Manager - Google Merchant Center - Google Ads – felépített kampányokkal (P-Max, DSA, Search hirdetések) - Facebook vállalkozáskezelő fiók, felépített hirdetésekkel, + Fb pixel

Teljesítmény:

Bevételi adatok: A bevételi adatokhoz hozzá tartozik, hogy nem mindig futott hirdetés, illetve az év bizonyos szakaszaiban kapacitás hiány miatt nem tudtunk foglalkozni a webshoppal, így szünetelt. 2022: (8 hónap működés): 4,5m 2021: (5 hónap működés): 3,5m Átlagos kosárérték: 15.000 Ft Átlagos bevétel: 615e Ft/hó Profit: kb. 40%

Eladás oka:

Az Ezoterikus Webshop egy hobbiból indított, ezoterikus termékeket árusító webáruház, melyre sajnos sosem volt igazán energiánk a fő tevékenységünk mellett. Ennek is volt köszönhető, hogy a webshop hullámzóan volt elérhető a vásárlók számára, nem mindig futott hirdetés sem és nem tudtuk kihozni belőle azt amire érdemes, Rengeteg potenciál van benne, reméljük valaki teljes erőbedobással tud vele foglalkozni.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!