Ezoterikus ajándék - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Ezoterikus ajándék

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

500.000 Ft

Leírás a webshopról:

A webshop.7 éve működik. Ezoterikus ajándékok, kellékek,könyvek, ásvány ékszerek a fő profil. Az egyik első ilyen jellegű webshop volt az országban. 3000 fős Facebook oldallal több mint 3000 regisztrált felhasználóval. Google Ads, Analittycs összekapcsolás. Seo- zott. Teljes blogtartalom közel 100 szakmai háttéranyaggal. Jelenleg minimalizált működessel időhiány és más üzlet fejlesztés miatt. Egyedi, saját fejlesztésű termékekkel. Hirlevélküldő rendszerrel összekapcsolt. Magas organikus találati aránnyal. Beszállítói kört adom hozzá. Aktiv időszakában 8 milliós/év árbevétellel, amelyet 1 fő el tudott látni. Vatera és árukereső összekapcsolással. Linkajánló rendszerrel.

Teljesítmény:

Facebook, Google Ads hirdetések. 7 év alatt havi 30-50000 ft hirdetés . Vatera összekapcsolás, Árukereső oldalak. Seo-zás.

Eladás oka:

Magánéleti változás, hivatásbeli előrelépés miatti időhiány.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!