Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Exkluzív Fa Puzzle

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

600.000 Ft

Havi profit

300.000 Ft

Raktárkészlet

2.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

Magyarország első fa puzzle webáruháza (ezen kívül kézműves fa játék, egyedi 3d puzzle), 2021 óta működik. Sajnos idő hiány miatt nem tudok vele foglalkozni, pedig nagy potenciál van benne. Stabil B2C eladással, és fix B2B vevőkkel. A vásárló természetesen minden beszállítói, és üzleti partneri kapcsolatot megkap, illetve a német webáruházat is. Nagy potenciálja van emag és etsy kereskedéssel, illetve törődéssel, belföldi és külföldi bővítéssel. Közösségi médiák: facebook (939 követő), insta. Teljesen automatizált jelenleg: Webshippy, OTP bankkártya elfogadás, számlázz.hu számlázás

Teljesítmény:

Főleg év végén generál forgalmat, ilyenkor van az eladások 80%-a. Google Ads/Merchant center hirdetésekkel, kb. évi 1MFt. Visszatérő vásárlók száma magas.

Eladás oka:

időhiány, profilváltás

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!