Ételrendelés - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Ételrendelés

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

3.000 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Réges rég a netpincérhez hasonló oldalt szerettem volna megalkotni. A facebook oldalon megnézheted az oldal múltját. :) A weboldalhoz jár egy facebook profil is 14000 követővel. "Weboldalunk célja, hogy a legtöbb étterem számára megfizethető online rendelési lehetőségét biztosítsunk. A weboldal átlátható, kényelmes étlap felületet biztosít a megrendelők számára, legyen szó menüs ebéd előrendeléstől, nyitvatartási időhöz kötött ételkiszállításról vagy többszemélyes tálak előrendelésről. Mit nyújt az ÉtelVitel a házhozszállítóknak - ingyenes webes megjelenést - adminisztációs felület (tetszőlegesen szerkesztheted webshopod információit, akcióit stb.) - online rendeléstovábbítás e-mail címre (+SMS értesítő -opcionális-) - visszaigazoló e-mail küldés a megrendelőknek - kiszállító webcím hivatkozásokhoz ( pl.: ételvitel.hu/xyetterem) - folyamatos biztonsági mentés - napi menü egyszerű egy kattintásos feltöltése xls formátumból"

Teljesítmény:

A facebookon sokat hírdettem régebben. Részben ennek köszönhető a 14000 követő. Egyedi fejlesztésű az oldal. Éves szinte csak a szerverbérleti díj van.

Eladás oka:

Több 10 partnerem volt régebben, jelenleg 2 szerződéses van, akik rendszeresen küldik a heti étlapokat. Az új vállalkozásom miatt kevés időm maradt rá. :(

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!