Eredeti bőr termék - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Eredeti bőr termék

Irányár

850.000 Ft

Havi bevétel

100.000 Ft

Havi profit

75.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

A webárúház azzal a céllal jött létre, hogy a görög életérzést és a bőr termékeik minőségét közelebb hozza a magyar emberekhez. A termékek 100% bőrből készülnek, Görögországban, onnan kerül leszállításra, rendelésre. A weboldal sokkal nagyobb teljesítményre is képes megfelelő hozzáértéssel és odaadással A domain és a webjogász app is ki van fizetve november hónapig

Teljesítmény:

Facebook/Instagram- 65.000/hó Shoprenter árúház bérleti díj- 19.000/hó Főoldali feliratkozó gyűjtő- 12.000/hó A fent említett összegek az alap működési díjak, a Facebook hírdetés lehet több vagy kevesebb, az új tulajdonos döntése Google ads szerződés és hírdetés optimálizásás folyamatban a Shoprenter saját csapatával, mely az új tulajdonosnak könnyebbé teszi a bevételszerzést A weboldal AdSense reklámozással is össze van kapcsolva, megjelenő reklámokért passzív bevétel keletkezik. A weboldal megfelelően optimalizált minden eszközre( PC, mobil)

Eladás oka:

Sajnos nem tudok vele annyit foglalkozni mint szeretnék, mivel az időm nem engedi

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!