Elite Habit - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Elite Habit

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

793.000 Ft

Havi profit

194.000 Ft

Raktárkészlet

5.750.000 Ft

Leírás a webshopról:

Kiemelten a stresszoldás niche köré épült az Elite Habit webshop, nyertes pályázati támogatás bevonásával indult el 2020. szeptemberében. Eredményes piackutatást követően választottam ki tesztelésre és validálásra a termékeket. A készlet nagy része saját gyártatású, saját import. A termékportfóliót folyamatosan bővítettem, ezekből kerültek ki sikertermékek és olyanok is, amiket más csatornákon sikerült eladni. A termékoldalak nagy része SEO-zva, bőséges tartalommal, optimalizált képekkel ellátva. MailerLite popup-pal feliratkozók folyamatosan gyűjtve. Az online marketing sokáig ügynökség bevonásával, majd 2022 májusa óta Google Ads-re való átsúlyozással működik, egy Perfom Max kampánnyal. Az alacsonyabb forgalommal csaknem ugyanannyi profitot termel folyamatosan. A webshop megtérülése a befektetett energia és pénz ellenében kiemelkedően magas arányú profitot termel (ROI). Minimum efforttal többszörös forgalom elérhető. A jelenlegi működés fenntartásához heti cca 2-3 óra munka szükséges, amiben benne van az árubeszerzés és importálás intézése is. A vásárlói réteg csaknem konfliktus mentes, ritka a visszaküldés, át nem vett csomag, panasz, elállás, reklamáció, telefonhívások. A webshop backend könnyen átlátható. Gyorsan átvehető, egyszerű a struktúra. A gyártói kapcsolatok bejáratottak, az újrarendelések gyorsan és könnyen mennek. Az import folyamatra van 1 preferált és 2 alternatív partner. Mindháromnál jó a kommunikáció és eddig hibátlan importot intéztek. A készlet egy részét otthoni raktárban, másik részét jól bevált fulfillment partnernél tartom. A partnerrel a csomagküldés olcsó, kapcsolattartás szempontjából reszponzívak (elérhetőek) és eddig ha gond volt, mindig meg tudtuk oldani úgy, hogy mindenki boldog legyen. Az Elite Habit webshop azért lesz jó az új tulajdonosának, mert könnyen átvehető tőlem és az átvett rendszer egyszerűen átlátható. Egyedül tudtam üzemeltetni ezen a szintjén. Annak a leendő tulajdonosának lesz a leghasznosabb, aki be tudja venni a meglévő webshop portfóliájába és bevált ügynökséggel tovább építik a kampányokat, így akár sokkal rövidebb idő alatt megtérül a befektetése.

Teljesítmény:

Facebook (+IG) és Google Ads-szel hirdettem. A Google Ads folyamatosan profitot termel, a fb-ot menedzselni kellett a kiemelkedő eredmények eléréséért.

Eladás oka:

A 3 üzletem közül úgy döntöttem, hogy csak egyet tartok meg és arra fókuszálok, a többit eladom.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!