Elektroweb - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Elektroweb

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

1 Ft

Havi profit

1 Ft

Raktárkészlet

1 Ft

Leírás a webshopról:

Alapvetően internetes kiskereskedelemmel foglalkozik a cég (12éves). Igény esetén a több mint 2000 feltöltött termékkel a működő webáruház (14éves) üzemeltetési joga is eladó a Kft-vel együtt, Teljes beszállítói háttérrel. Alapvetően forgalmazott cikkek: Háztartási gép alkatrészek (mosógéphez, mosogatógéphez, hűtőhöz, tűzhelyhez, kávégéphez, stb), elektronikai, számítástechnikai, víztisztító alkatrészek, étrendkiegészítők stb. Raktárkészlet nem szükséges, 3-5napon belül szinte bármi szállítható. Némi informatikai háttérrel rendelkezőknek ajánlom.

Teljesítmény:

Olyanoknak ajánlom akik rendelkeznek informatikai háttérrel, néhány hónap alatt megsokszorozható a forgalom, a feltöltött termékekkel azonnal működik a termékszám növelhető, szinte bármilyen más termék is forgalmazható igény szerint.. A keresők megtalálják, a helyezéseket kell javítani.

Eladás oka:

Nyugdíjba vonulás miatt eladó!

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!