progymshop.hu - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

progymshop.hu

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

3.000.000 Ft

Havi profit

25 Ft

Raktárkészlet

500.000 Ft

Leírás a webshopról:

Eladó 1,5 éve létrehozott és folyamatosan működő webshop testépítés és fitness-sport témakörben. https://www.progymshop.hu/ Az össz forgalom a kezdéstől 46M, az elmúlt év alatt 36,5M forint volt. Sajnos nem csináljuk gőzerővel, így ezek a számok csak alap forgalmi számok. Augusztusban egy intenzív hónapot rászántunk próbaképpen, akkor 5M volt a havi bevétel, de láttuk, hogy innentől egy külön embert kellene foglalkoztatnunk csak erre, így visszavettük a budget és alap szinten öregítjük a domaint. 2023.április 3M volt a forgalom. A Google ADS ki van szervezve, de adok egy gyorstalpalót a jelenlegi kampányokhoz, ha valaki maga akarja folytatni. Illetve most van kiszervezés alatt a csomagolás, így az is át tudja venni aki otthonról szeretné csinálni. Adunk egy betanítást az admin felülethez, ha kell (most UNAS alapon fut) Adom a beszerzési forrásokat Ha kell céget is tudok adni hozzá, ahol a futár cégekkel a szállítási szerződések elég jó árral bírnak. Időhiány miatt rengetek "aktív" gyártó terméke le van szedve azaz inaktív állapotra van állítva. De teljes üzemmód mellett közel 3000 termék van feltöltve. Jelenleg úgy 650 aktívval dolgozunk, így külön extra munka-gyártók kutatások nélkül is hatalmas potenciál van a webshoppban. Az eladási szándék miatt most minimális csak a raktárkészlet, hogy segítsük az eladást, nincs döglött készlet! Ez nagyon fontos. Fenti okokból adódóan viszont az eladási számok is kisebbek mert a szállítási határidőket átállítottuk 5 napra. Természetesen ha normál üzemmódban 1-2 nap a szállítás a rendelési számok is azonnal magasabbá válnak. Telefonon csak alap infokat adok ki, teljes elemzésre csak személyes találkozó keretein belül van mód.

Teljesítmény:

Átlag árrés 25-35% van hogy több

Eladás oka:

túlterheltség

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!