Eladó webáruház - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Eladó webáruház

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

https://digitalbull.hu Eladó egyedileg fejlesztett webshop ! Ez a platform a következő technológiák felhasználásával készült: Laravel, PHP, MySQL, HTML5, CSS3, jQuery, és JavaScript. **Főbb előnyök:** 1. Kiváló Funkcionalitás: A Laravel keretrendszerrel hajtva, a webshop gyors és hatékony működést biztosít, lehetővé téve a könnyű kezelést és azonnali frissítéseket. 2. Felhasználóbarát Design: A modern HTML5 és CSS3 technológiák lehetővé teszik, hogy az oldal ne csak funkcionális, hanem esztétikus is legyen. A reszponzív design garantálja, hogy minden eszközön tökéletesen megjelenjen. 3. Interaktív Élmény: A jQuery és JavaScript segítségével interaktív és élő funkciókat integráltunk, amelyek fokozzák a vásárlói élményt és növelik a konverziós arányt. 4. Adatbiztonság: A MySQL adatbázisrendszer megbízhatóan kezeli az adatokat, garantálva a felhasználók biztonságát és a szigorú adatvédelmi szabályok betartását. **Miért érdemes megvásárolni:** - Egyedileg tervezett logó - Kész és működőképes webshop, kiváló alapot nyújtva bármilyen online üzleti modellhez. - Könnyen kezelhető admin felület rengeteg opcióval - Kifinomult technológiai háttér biztosítja a gyors és hatékony üzemeltetést. - Modern és reszponzív design a látványos felhasználói élményért. - Azonnal használható, nincs szükség hosszú fejlesztési időre. Ha szívesen elkezdenéd saját online vállalkozásodat vagy tovább fejlesztenéd meglévő üzleted online jelenlétét, ez a webshop az ideális választás. A vásárló megkapja a teljes webshopot, logót és domaint. Érdeklődés privát üzenetben vagy a +36 30 748 7480 telefonszámon további részletekért.

Teljesítmény:

Jelenleg mobiltelefon kiegészítők vannak rá feltöltve, de bármilyen más termék értékesítésére alkalmas. Igény esetén tudunk lengyel beszállítókat is (3 munkanapos) szállítási idővel amennyiben a vásárló telefonos kiegészítőket szeretne árusítani.

Eladás oka:

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!