Eladó webáruház - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Eladó webáruház

Irányár

15.000.000 Ft

Havi bevétel

4.000.000 Ft

Havi profit

1.000.000 Ft

Raktárkészlet

500.000 Ft

Leírás a webshopról:

Sziasztok, eladó 2.5 éves férfi potenciára pozitív hatással bíró étrendkiegészítőket forgalmazó, jelentős havi profitit termelő webáruházam. Különlegessége, hogy a forgalom 75%-a a keresőkből jön organikusan, azza ez egy igen jól SEO-zott webáruház. A webáruház woocommerce alapon működik, jár hozzá a jó optimlaizált adwords fiók + a SEO stratégia.

Teljesítmény:

2.5 éve indítottam, erős SEO fókusszal. Jelenleg a forgalom 75%-a organikusan a keresőkből jön, adwords havi költés 190 000 Ft körül alakul. Havi nettó profit 1 000 000 FT, ebből kell levonni az egyéb költségeket. Nekem csak az adwords költés van, mert minden más magunk csinálunk egy saját irodából, így nekünk átlagosan havi kb 600 000 FT marad. Ebben az üzletben nincs szezonalitás. A webshop ára: 3 éves profitnál egy kicsit kevesebb = 15 millió ft

Eladás oka:

Nagyobb projektre kell a tőke

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!