Eladó a fadivat.hu - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Eladó a fadivat.hu

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

90.000 Ft

Havi profit

60.000 Ft

Raktárkészlet

1.050.000 Ft

Leírás a webshopról:

Egyedi ajándékokat kívántam gyártani, s ez a tevékenység magas árrést biztosít. Például egy toll bekerülési ára kb 90Ft, gravírozva kb 1200-1300Ft között értékesíthető. Divatkiegészítőket importáltam Kínából-számlával-, valamint vásároltam gravírozó gépet is. Miért egyedi az oldal és az ötlet? Vegyünk például egy telefontokot, mely nem gagyi szilikonból készült, hanem cseresznye vagy diófából. A vevő egy feliratot szeretne rajta látni, s ezt elküldi a részünkre, amelyet gravírozógéppel beleégetünk a tokba. (nem tucat, szublimációs eljárásról van szó) A webshophoz tartozik: tárhely+domain, maga a webshop, grafikai elemekkel -tartalom (fotók, termékelírás, blog cikkek) -facebook oldal -webshop manychatel össze van kötve, tehát marketinghez kíváló eszköz lehet -árukészlet, melynek a nagyobbik részét fa karórák teszik ki. Teljesség igénye nélkül: kulcstartók, tollak, karkötők, nyakláncok, sörnyitók, alátétek, LED tollak stb. -tároló helyiség és műhely is biztosított a jövőbeli tulajdonosnak, ha igényli! -gravírozó gép is átadásra kerül, betanítás biztosított. -beszállítók, egyéb kapcsolatokat is átadok. (segítek az importban is) Mint említettem, sajnos az idei évben alacsony volt a forgalom, de ha valaki a nulláról akarna egy ilyet beindítani, sokkal többe kerülne, mint az eladási ár

Teljesítmény:

Sajnos a 2023-as évben nem foglalkoztam kellően a webshoppal a tanulmányaim miatt sem, valamint több munkát kell bele tenni, mint amennyire számítottam..A tevékenység végzéséhez műhely és tároló biztosított a Jászai Mari tér környékén. Ezen felül kb 1000Ft/hó a tárhely és domain költség, nincs más kiadás a marketinget leszámítva. (ez lehet 30.000Ft is, de akár 500.000Ft is) Utóbbi időben főkőpp B2B irányba mozdultam el, több megrendelés is jött cégek részéről.

Eladás oka:

Több enegiát igényel a marketing, mint amennyit megengedhetek (tőkét és időt ideértve)

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!