DapperBudapest - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

DapperBudapest

Irányár

5.000.000 Ft

Havi bevétel

2.000.000 Ft

Havi profit

400.000 Ft

Raktárkészlet

1.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

Hobbi projektnek indultunk. A webshop létrejöttekor a főbb üzenet az volt, hogy a divat nem lehet pénz kérdése. Ezért alakult meg egy árban mindenki számára elérhető férfi óra és karkötő portfólióval, ami több márkát és stílust ölel fel. A webshop indulása a Covid közepén volt, mégis nagy sikereket könyvelt el. Fejlesztési tervek között volt a női szekcióval való bővítés, erre a weblapfejlesztés is megtörtént, valamint az első árukészlet is megérkezett, egy következő hullámban pedig egyedi márkás ruházati cikkek bevezetése volt tervben. A cég tulajdonjogával együtt átadjak a teljes felülelet, a korábbi beszállító partnereket, marketing ügynökséget, futárszolgálatot és mindent, ami a gördülékeny működéshez szükséges. Továbbá ha kezdő vállalkozó veszi át, mentorálással segítjük az indulást, megmutatjuk a teljes folyamatot. További, részletes információért bátran keress bátran a 06308636387 telefonszámon :)

Teljesítmény:

Az elmúlt 2 évet tekintve átlag 2 millió forintos bevételt tudott produkálni, átlag napi 1 óra ráfordított munkával(a legtöbb folyamat automatizált). Nagyobb marketing büdzsé esetén ez bőven túlszárnyálható, mi átlagban 350-400e fordítottunk erre a célra. 20-23% bruttó profittal működünk, profilját tekintve az őszi/karácsonyi időszak kiemelkedően erős és termelékeny.

Eladás oka:

Fő vállalkozásunk és másik munkáink mellett már nem tudunk megfelelő időt és energiát fordítani a cégre. Szeretnénk olyannak átadni, aki tovább tudja építeni és él a benne rejlő lehetőséggel.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!