Cukormentes Webshop - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Cukormentes Webshop

Irányár

900.000 Ft

Havi bevétel

50.000 Ft

Havi profit

20.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Elsősorban cukorbetegek és Inzulin rezisztenciával küzdők részére nyújt segítséget, egy helyre gyűjtve az összes olyan terméket, amely alacsony vagy csökkentett szénhidrát tartalmú. Sajnos az árak emelkedése miatt megváltoztak a vásárlói igények és a kereslet. Viszont egy profi marketinggel fel lehet emelni. Az adásvétel része: Tárhely + domain (előfizetés) 1 évre kifizetve Wordpress + Woocommerce GDPR, ÁSZF Beépített hírlevél küldő rendszer Receptek, képek, termékleírások, blog

Teljesítmény:

Hirdettem offline újságban. Sajnos a marketingre nem fordítottam kellő összeget. Éves bevételt néztem, és az alapján osztottam le a havi bevételre. Nem egyenletes egész évben a bevétel, inkább ingadozó.

Eladás oka:

Időhiány. A termékek menedzselése és a marketing, a hírlevél küldés, a közösségi média fenntartása nagyon sok időt elvesz. Igazából nem csak ezen a területen dolgozom.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!