Bútoripari webshop - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Bútoripari webshop

Irányár

6.900.000 Ft

Havi bevétel

500.000 Ft

Havi profit

250.000 Ft

Raktárkészlet

300.000 Ft

Leírás a webshopról:

Bútoripari alapanyagok webáruháza. Minden olyan termék, ami a bútorgyártáshoz szúkséges. A webshop 8 éve folyamatosan működik. Egyedi fejlesztésű motorral. A tárhely költsége 10.000 Ft/év, a domain 2 évente 1850 Ft. Beszállítói szerződéssel! A beszállító 2 napra szállít, így készletet nem kell tartani!

Teljesítmény:

A jelenlegi forgalmunkat úgy értúk el,hogy hirdetésre NEM költünk! Maga a domain név több mint 20 éves, ezért a google szemében már teljesen más kategóriát képvisel. Sok esetben márkatermékeknél a keresőben hamarabb jövünk fel mint a gyártó vagy a forgalmazó, a konkurenciáról nem is beszélve. Jelenleg kb. 50.000 termék van feltöltve, melyet felesleges készleten tartani, ugyanis a beszállító 2 munkanapon belül szállít mindent készletről. Mivel nem életmentéssel foglalkozunk, a 3-5 munkanapos szállítás mindenkinek belefér, visszamondásunk és téves rendelésünk a 8 év alatt összesen 3 alkalommal volt. Ezek ugyanis nem hirtelen megtetsző, impulzusvásárlások, hanem ténylegesen szükség van arra a fogantyúra, pántra, stb. A lakossági vevőink sokkal magasabb számban vannak jelen, mint a szakemberek, ez abból adódik, hogy a szakembereknek általában azonnal, alacsony áron kell a termék és általában ismerik a körülöttük lévő beszerzési forrásokat.

Eladás oka:

Ingatlanvásárlás miatt kell megválnunk ettől a bevételi forrásunktól. Ezt viszont nem mindenáron, és nem akárkinek szeretnénk megtenni. A vevőnk részére egy teljesen felújított arculatot is biztosítunk, mely az átadási folyamat alatt el is készül. A termékek betanításában, illetve a beszállítói és futár szerződések megkötésében is segítünk a leendő vevőnknek. A webshopban még rengeteg potenciál van, új beszállítók és réspiacok tekintetében, melyek a legnépszerűbb termékeinkre épülnek. Bár jelenleg nem költünk marketingre, természetesen az csak egy további szintre tudja emelni. Ehhez is rengeteg anyagunk és eszközünk van, melyet szíintén megkap a leendő tulajdonos.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!