Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Bútoripari webshop

Irányár

8.000.000 Ft

Havi bevétel

500.000 Ft

Havi profit

250.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Bútoripari alapanyagok webáruháza. Minden olyan termék, ami a bútorgyártáshoz szúkséges. A webshop 8 éve folyamatosan működik. Egyedi fejlesztésű motorral. A tárhely költsége 10.000 Ft/év, a domain 2 évente 1850 Ft.

Teljesítmény:

Hirdetésre nem kell költeni, ugyanis kizárólag a keresőből érkező egyéni vevőink vannak. Maga a domain név több mint 20 éves, ezért a google szemében már teljesen más kategóriát képvisel. Sok esetben márkatermékeknél a keresőben hamarabb jövünk fel mint a gyártó vagy a forgalmazó, a konkurenciáról nem is beszélve. Jelenleg kb. 50.000 termék van feltöltve, melyet felesleges készleten tartani, ugyanis a beszállító 2 munkanapon belül szállít mindent készletről. Mivel nem életmentéssel foglalkozunk, a 3-5 munkanapos szállítás mindenkinek belefér, visszamondásunk és téves rendelésünk a 8 év alatt összesen 3 alkalommal volt. Ezek ugyanis nem hirtelen megtetsző, impulzusvásárlások, hanem ténylegesen szükség van arra a fogantyúra, pántra, stb. A lakossági vevőink sokkal magasabb számban vannak jelen, mint a szakemberek, ez abból adódik, hogy a szakembereknek általában azonnal, alacsony áron kell a termék és általában ismerik a körülöttük lévő beszerzési forrásokat.

Eladás oka:

Ingatlanvásárlás miatt kell megválnunk ettől a bevételi forrásunktól. Ezt viszont nem mindenáron, és nem akárkinek szeretnénk megtenni. A vevőnk részére egy teljesen felújított arculatot is biztosítunk, mely az átadási folyamat alatt el is készül. A termékek betanításában, illetve a beszállítói és futár szerződések megkötésében is segítünk a leendő vevőnknek. A webshopban még rengeteg potenciál van, új beszállítók és réspiacok tekintetében, melyek a legnépszerűbb termékeinkre épülnek. Bár jelenleg nem költünk marketingre, természetesen az csak egy további szintre tudja emelni.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!