Bútor webáruház - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Bútor webáruház

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

INDULÓ VÁLLALKOZÁSOKNAK TÖKÉLETES VÁLASZTÁS! Eladóvá vált még élesben el nem indított bútorokat értékesítő webáruház. Az eladás oka: külön utak, egyetértés hiánya. A jootthont azzal a céllal indítottuk el, hogy minőségi és stílusos bútorokat értékesítünk, amire találtunk is egy kiváló nagykert (dropshipping modellben), név szerint a nidilio.hu-t. A webáruház 99%-os állapotban van, néhány beállítás hiányzik csupán, amit vásárlás esetén természetesen beállítok, avagy egyedi ötlet esetén fejlesztek. Jelenleg demó termékek szerepelnek az oldalon a Webshippytől, a rendelés ki van kapcsolva. A webáruház WordPress+WooCommerce alapon fut, semmiféle előfizetéses rendszer. A nagykert neked kell intézned, neked kell kiválasztanod, hogy kivel szerződsz. Mint fentebb említette, a megjelenített termékek demó termékek. A webáruházhoz természetesen jár az összes tartalom, ideéértve a domaint, logókat (többféle), stb. Ahogy fentebb írtam, a webáruház készen van, pl. a fizetési módot (bankkártya) csak be kell kapcsolni (mi a Paylike-t használtuk volna). Persze bármi mást megtudunk oldani ami egy webáruházhoz szükséges, igény esetén. ÁSZF és Adatvédelmi nyilatkozatot sajnos nem tudunk adni, mert Fogyasztóbarátos előfizetésünk van ezekhez. SEO 100%-osan beállítva. 1-2 shortvideo készítve, reklám céllal. Tekintve a nevet és a koncepciót, hatalmas potenciállal bír az oldal. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bizalommal. Számlát természetesen tudok és adok is, ahogyan adásvételi szerződést is.

Teljesítmény:

Induló vállalkozásoknak tökéletes választás, költséghatékony megoldással. Kérem, hogy a "20-50" ezer forintos ajánlatokkal ne fárasszuk egymást. Köszönöm!

Eladás oka:

Külön utak, egyetértés hiánya.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!