BlendyPRO WEBSHOP - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

BlendyPRO WEBSHOP

Irányár

2.000.000 Ft

Havi bevétel

1.500.000 Ft

Havi profit

375.000 Ft

Raktárkészlet

1.800.000 Ft

Leírás a webshopról:

A BlendyPRO webshopból még rengeteg bevétel kihozható, csak sajnos nincs rá elég tőkém, hogy feltúrbozzam. Nagyon szívesen megosztom az ötleteket a következő tulajdonossal. Érdemes figyelembe venni, hogy egy termékes webshop és így is képes 1-1,5 milliós forgalmat hozni. Jár hozzá; Felépített Instagram és Facebook oldal van TikTok is, de ott még nagyon kezdetleges a megjelenés. Teljesen egyedül építettem fel a 0-ról, ez azért lehet fontos a vásárlónak mert 1 személytől megkaphatja a teljes csomagot: Az összes kapcsolatomat átadom a már kiépített területekhez A teljes beszerzési folyamat struktúrájában és költségoptimalizásában is tudok segíteni (pl. ha nagyobb tőkéd van akár 30-45%/ olcsóbban tudod beszerezni a terméket a gyártótól) Digitális marketinggel foglalkozom 3 éve, így minden kampányt és annak stratégiáját át tudsz velem beszélni. A termék atom minőségi; minden egyes részletre figyeltem. Amennyit kilehet hozni egy hordozható turmixgépből, az ebbe benne van. Szinte minden autamotizálva van; a csomagolás + szállítás kiszervezve (és jóval olcsóbb mint a DIY csomagolós GLS) Design, csomagolás gyönyörűen kivitelezve. Ha polcokra kerülne a termék biztosítva van a csinos külső. Garanciálosan; Van egy megbízható cég, aki fix összegért javítja a gépeket.

Teljesítmény:

A havi átlag hirdetési költség Facebook: 80. 000 - 200.000 Ft között van átlag megtérülés 2,5 - 2,7 , a Google (display kampány) ; átl. 60.000 átl megtérülés 3,5. Vannak visszatérő vásárlók, de ugye ez nem egy sokszor eladható termék. Érdemes lenne kiegészíteni a webshopot smoothie porokkal, vegán protein porral stb. Hatalmasat dobna a forgalmon és van is rá egy jó ötletem. A webáruházat én építettem (és még egy párat), így ha bármi kissebb dolog kell még hozzá átadáskor, szívesen beintegrálom kérésre.

Eladás oka:

Legszívesebben folytatnám, de a következő szinthez már egy nagyobb tőke fog kelleni; A gyártó 2 hónapja egyezett bele, hogy UK-be akár elintézhető dropshippingel is a termék kiszállítása. Rengeteg van ebben a termékben, érdemes ránézni a Blendjet-re;) (Amerikai piacvezető; és nála minőségibb a BlendyPRO). Egyszóval; nincs elég tőkém, hogy berobbantsam.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!