Biobolt - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Biobolt

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

1.200.000 Ft

Havi profit

200.000 Ft

Raktárkészlet

3.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

A Babi néni gyógyfüvei egy 12 éve működő online biobolt sok visszatérő vásárlóval Az üzlet különlegességei a szappan- és krémkészítési alapanyagok, melyeket több partnertől szerzek be, így széles a választék. Szintén különlegességnek számítanak a virágzó teák, melyeket karácsonykor, anyák napján, nőnapon előszeretettel rendelnek nagy mennyiségben a vásárlók. Több ilyen érdekesség is szerepel a kínálatban, melyekhez beszállítói kapcsolatot tudok adni.

Teljesítmény:

Az eltelt évek alatt széles beszállítói kapcsolatrendszer alakult ki, főleg közvetlen gyártókkal, forgalmazókkal. Segítek velük felvenni a kapcsolatot. Illetve rendelkezésre állok az elején bármilyen technikai kérdésben.

Eladás oka:

Belekezdtem egy nagyobb projektbe és emellett már nem jut időm az oldalra. Jelenleg a csomagfeladást, vevőszolgálatot csinálom, míg nem veszi át valaki, de így meg a családomra nem marad idő.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!