Biobolt - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Biobolt

Irányár

500.000 Ft

Havi bevétel

390.000 Ft

Havi profit

140.000 Ft

Raktárkészlet

250.000 Ft

Leírás a webshopról:

A Babi néni gyógyfüvei több, mint 10 éve van a piacon, mi egy éve vettük át és üzemeltetjük webshopként. Bio és öko termékek nagy kínálata található meg a webshopban, emellett szépségápolási termékek és eszközök (üvegtermékek, műanyagflakonok) és még sok más egyéb. A webshop folyamatos hírlevelet küld (1000 feliratkozó), megtalálható a Facebookon (3200 követő), Instagramon és Tiktokon (kezdetleges oldal) is. A webshop kezelőfelülete nagyon egyszerűen kezelhető, átlátható. Fix partnereink miatt a beszerzések egyszerűek. Tökéletes lehetőség azok számára, akik otthoni munkát szeretnének és kreatívan működtetnék a webshopot. Gyerek mellett is kiváló lehetőség, mivel napi 5-6 órát rászánva nagyon jól kezelhető és profitábilis.

Teljesítmény:

Internetes keresőben elsők között található, az Árukeresőben megtalálható. Facebookon is hirdethető, akciók, promóciók esetén tökéletes megoldás. Hírlevél kiküldése is lehetséges. Szórólapot is alkalmaztunk a településeken.

Eladás oka:

Állandó munka miatt kevés idő jutott rá, emiatt is alacsonyabb a profit. Amennyiben rá tudja szánni a napi 5-6 órát, úgy még nagyobb profitra tehet szert. Azért szeretném eladni a webshopot, mert tudom, hogy sokkal több potenciál van benne.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!