BFF DOG - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

BFF DOG

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

BFF Dog Országos adatbázis Ügyeletes kutyakedvelőként összegyűjtöttünk minden információt, amire szükséged lehet, hogy megtaláld a tökéletes kutyatársat vagy a legjobb szolgáltatót. Itt találod az összes menhely adatait, akik szerető otthont keresnek otthonuk lakóinak, valamint a kutyabarát szolgáltatókat, akik sokféle szolgáltatást nyújtanak, amire kutyás gazdiknak szüksége lehet. Fedezd fel a különböző kutyafajtákat, tanácsokat a kutyatartáshoz, valamint a szolgáltatók sokszínűségét, akik mindannyian segítenek a kutyák boldog és egészséges életének megteremtésében. Csatlakozz hozzánk, és légy része egy virágzó közösségnek, amely összeköti a kutyásokat országszerte.

Teljesítmény:

.

Eladás oka:

A weboldalt el szeretném adni, mert az utóbbi időben sok új feladat merült fel az életemben, és nincs elegendő időm és erőforrásom a frissen elkészült weboldalra. Azonban nem szeretném, hogy az elkészített projekt feleslegesen veszítse értékét, és remélem, hogy találhatok olyan személyt, aki ötlettel és motivációval rendelkezik, és ki tudja használni a weboldalban rejlő lehetőségeket.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!