BevásárlóZóna - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

BevásárlóZóna

Irányár

940.000 Ft

Havi bevétel

240.000 Ft

Havi profit

170.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Egyedi fejlesztésű WordPress Webáruház, beépített modulokkal rendelkezik, (jogtiszta), illetve a bővítményei automatikusan frissülnek. Továbbá A GLS, DPD (modulok) is be lettek építve azaz egyből nyomtatható a címke. A webáruház Önműködő azaz automatizált (Önnek fizikálisan csak csomagolnia kell). Illetve még rengeteg olyan dologgal rendelkezik ami a működést elősegíti. Sajnos túlterheltség miatt kénytelenek vagyunk eladni. A Webáruházról röviden: 1, Automatikusan Frissülnek a bővítmények, verziók is. 2, A webáruház (webshop) automatizált 3, Beépítésre kerültek a GLS, DPD moduljai így a címkét automatikusan generálja ami azonnal nyomtatható Javasoljuk: Ha érdeklődik a webáruház iránt akár a fejlesztőjével nézze át, vagy Önnek megmutatjuk: A belső működési folyamatokat: - Végig viszünk egy megrendelést így látni fogja hogy mennek a folyamatok, egészen a címke nyomtatásig, számla generálásig bezárólag. (Személyesen ha nem szeretnék személyesen akkor belépési vagy betekintési hozzáféréssel vagy megosztással hogy ne csak maga a Megrendelő oldalát lássa, hanem az áruház belső működési folyamatait is. Ezzel egy időben mint Megrendelő egy rendelést is leadnak és látni fogják a megrendelő oldalt is….. - Felviszünk termékeket fotókat - Végig nézzük a teljes áruház működését és annak irányító pultját - stb. A webáruházat és annak működését azért mutatjuk meg bátran, mert jól összerakott webáruház, a munkát sem pénzt nem kiméltük hogy egy minőségi webáruházat hozzunk létre. Azzal viszont tisztába kell lenni hogy egy webáruház nulláról való felépítése annak megvalósítása többe kerül mint a bevasarlozona.hu vételára, illetve rengeteg időt vesz igénybe... így ha Ön egy olyan webáruházat keres ami kész van és minőségileg is jó, ebben az esetben a bevasarlozona.hu remek vétel lehet. A webáruházat átalakíthajta, olyan termékköröket (termékeket) tölthet fel amit szeretne

Teljesítmény:

Hirdetési kampányok GOOGLE ADS futottak havi 30.000-40.000 Ft. értékben, illetve Facebook néha 30.000 Ft. értékben. Mivel van más érdekeltségünk is (ezért nem költöttük többet hirdetésre, nem nagyon foglalkoztunk vele)

Eladás oka:

Mert nem foglalkoztunk vele, és nincs rá időnk

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!