Barkács, szerszám - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Barkács, szerszám

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

130.000.000 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

A 2022 évben 1,8 milliárd forgalmat bonyolító webáruházunk eladó. A webáruház motorját a Shoprenter biztosítja. A webáruház közel 10 éveséves múlttal rendelkezik, és 5 éve béreljük a Shoprentertől. Fő profilja a szerszámok és barkács kisgépek, azok kiegészítői voltak. Az árukészletet, a mögötte lévő céget, beszállítókat nem értékesítjük. Nem egyedi terméket forgalmaztunk, így ezek a termékek könnyen beszerezhetők, ha valaki ugyanezzel a termékkörrel szeretne foglalkozni. Ami értéket képvisel az a domain név, megközelítőleg 10.000db feltöltött termék képekkel és leírásokkal, a hírlevél feliratkozók , a közel 90.000 Facebook követő és a weboldal statisztikái. (milyen terméket milyen időszakban és mennyiért értékesítettünk). Az áruházban jelenleg már csak a megmaradt raktárkészlet aktív. www.netenpiac.hu Kérésre küldünk Facebook és Google statisztikákat.

Teljesítmény:

Az üzlet jövedelmező volt, és további növekedési potenciált rejt magában. Az elkötelezett vásárlói bázis és a meglévő statisztikai adatok segítenek az új tulajdonosnak az üzlet sikeres irányításában és növekedésében.

Eladás oka:

magán jellegű

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!