Baba egyedi termék - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Baba egyedi termék

Irányár

1.800.000 Ft

Havi bevétel

420.000 Ft

Havi profit

280.000 Ft

Raktárkészlet

1.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

A kis vállalkozásom 6 éve indult egy pici baba mellett. Fontosnak tartottam, hogy a kisfiam születése után tudjak felépíteni egy kis vállakozást, ami olyan szintűre kinövi magát mire ovis lesz, hogy ne függjek másoktól. Találkoztam más készítők munkájával és akkor jött az ötlet, hogy ezt én biztosan jobban és biztonságosabban is el tudnám készíteni. Mivel elég kreatívnak érzem magam ez gyorsan be is bizonyosodott. A termékpaletta nagy része cumiláncok, rágcsaláncok, marokrágókák, anya-baba nyakláncok, ajándék tárgyak, melyek teljesen károsanyag mentes alapanyagokból készülnek. Az egyediségük a megjelenésükben, színvilágukban rejlik. A termékeim között két egyforma termék nem elérhető, így minden darabból csak egyetlen készül és teljesen személyre szabhatóak a termékek az igényeknek megfelelően. A webshopban készletről tudnak vásárolni az oda látogatók, míg a Facebook oldalon keresztül lehetőségük van teljesen egyedi elképzelés alapján rendelni. A webshopot teljes egészében szeretnám átadi olyannak, aki érzi picit is magában, hogy a már felépített és keresett brandet is tudja továbbvinni és még többet hozzá tenni. A webshop árukészlettel és nagy mennyiségű alapnyaggal, 3 domain névvel illetve Facebook/Instagram oldalallel együtt kerülne átadásra. Szívesen ajánlom kismamákban is, akik baba mellett szeretnének dolgozni. Több együttműködési lehetőséggel is rendelkezem, komolyabb termékpaletta bővítési terveim is voltak. Korábban más készítőkkel is együtt működtem. A konkurenciát tekintve, pedig teljes mértékben előnyben vagyok, mivel még eléggé az elsők között kezdtem Magyarországon. A termékeimet külföldre is viszik, több országba szállítottam már. A betanításban nagyon szívesen segítek, ameddig szükséges.

Teljesítmény:

A webshop jóval később indult, mint maga a vállalkozás. Előtte csak Facebook oldalon keresztül értékesítettem. A saját munkám egyszerűsítésére hoztam létre a webshopot, ahol gyorsan és készletről is tudnak vásárolni. A célközönség leginkább a kismamák illetve babalátogatóba, babaváróba viszik a termékek jó részét. Rengeteg a visszatérő vásárló ajánlások útján is. A vállalkozást teljes egészében egyedül kezelem ( ideértve fotózás, árubeszerzés, webshop rendelések, webshop töltés, arculat, marketing ...) Én teljes állásban dolgozom a vállalkozásomban, mivel egyszerre két helyre dolgozom. A rendelések havi szintű átlaga kb .60-70, ez egyértelműen a befektetett munkával egyenes arányos.

Eladás oka:

Sajnos az élet igen nehéz életút elé állított, ezért döntöttem, úgy hogy teljesen másba kezdek ezután. Nagyon nehezen hoztam meg a döntést, minden percét szeretem szívvel-lélekkel, hatalmas energiával és ötletekkel dolgoztam mindig is az egyre magasabb szintre jutásért. Nagyon szeretném, ha sikerülne olyan embert találnom, aki a már felépített kis vállalkozásomat és magát a márkanevet is tudná továbbvinni.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!