Autós webáruház - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Autós webáruház

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Eladóvá vált a nemrég indult autocare.hu webáruház, ahol autóápolási termékeket és egyéb autós alkatrészeket, kellékeket lehet vásárolni. A webshop már élesben megy, bevétel még nem volt. Rendkívül erős DOMAIN és SEO szempontból, a Google előkelő helyre sorolja már most - a cégprofillal együtt, ami két hét alatt 50+ főt hozott. A webshop statisztikája is jó, hirdetések nélkül már 500 egyedi látogató volt. Rendelés nem történt, valószínűleg az előreutalástól félnek az emberek, hisz egyéb fizetési mód nincs beállítva. (Módosítható). Saját raktárkészlet nincs, dropshipping modellben működik.

Teljesítmény:

A webshophoz jár több száz prémium bővítmény, emellett ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató is. + Logó, facebook oldal (pár db követő).

Eladás oka:

Főállás, magánügy.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!