ExtraCar - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

ExtraCar

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

20.000.000 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő autófelszerelés webáruháza, több, mint 16.000 termékkel, amely 2011-es indulása óta jelentős fejlődéseken ment keresztül. Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő autófelszerelés webáruháza, több, mint 16.000 termékkel, amely 2011-es indulása óta jelentős fejlődéseken ment keresztül.

Teljesítmény:

2021 árbevétele nettó 203M Ft, 2022.08.31-ig 130M Ft Jelenleg több marketing csatorna is használatban van, FB, Google hirdetések folyamatos futtatása, e-mail kampányok, valamint SEO szövegírás kategóriákhoz és termékekhez! A fent is leírt nettó árbevételből látható, hogy egy teljesen kialakított és bejáratott brand kerülhet megvásárlásra! Az összes egyedi fejlesztést, automatizmust és működést segítő eszközöket nem lehet néhány mondatban leírni, de használatuk meglepően egyszerű. Mit kap az új tulajdonos ExtraCar webáruház a hozzá tartozó KFT-vel UNAS VIP webáruház csomag 1 évre kifizetve Domain, tárhely tulajdonjoga (+2 domain is tartozik hozzá) Bejáratott partnerek és kapcsolatok Kiépített adatkapcsolatok beszállítók és partnerek felé (termékadatbázis importok) Hírlevél feliratkozó adatbázis: 35.000+ Regisztrál vásárló: 22.000+ Facebook oldal és ADS hozzáférés 20.000+ követővel Google fiókok (GA, ADS, GSC, Merchan Center Instagram fiók 500+ követővel Bing fiók GLS és MPL Api kapcsolat és partnerszerződés Számlázz.hu fiók, adatkapcsolat Árukereső fiók és adatkapcsolat Favi fiók és adatkapcsolat Jelenlegi átvételi pont tovább bérlési lehetősége (Bp. 13. Béke út) Átvételi ponton található teljes berendezés és informatikai eszközök Teljes BRAND az összes grafikai anyaggal egy szerveren, szerkeszthető formátumokban A tulajdonosok vállalják a teljes betanítást, illetve a partnerekkel való találkozást és egyeztetéseket

Eladás oka:

Az áruház jelenleg is tökéletesen működik, de számunkra kihívást már nem jelent, egy teljesen más iparágban kívánunk hasonló sikereket elérni.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!