Aromaterápia - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Aromaterápia

Irányár

1.000.000 Ft

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Aromacy webáruház egy kifinomult és inspiráló online platform, ahol az illóolajok és aromaterápiás ásványkarkötők kifinomult világába merülhetünk. Az oldal egyedi és minőségi termékeket kínál az aromaterápia szerelmeseinek és a szépség iránt érdeklődők számára. Az Aromacy webshopot meghatározó tényezők közé tartozik az, hogy az üzlet mögött komoly szakmai tudás és elhivatottság áll. Az illóolajok és karkötők minőségétől egészen a szolgáltatásokig minden részletre gondot fordítanak, hogy az ügyfelek a lehető legjobb élményt élvezhessék.

Teljesítmény:

Részletekért privátban

Eladás oka:

Az Aromacy webáruház eladásának hátterében egyértelmű célok és okok húzódnak meg. A vállalkozás tulajdonosai több más üzlettel is foglalkoznak, így az idő korlátozott erőforrásuk. Az Aromacy webshopot továbbfejleszteni és állandóan felügyelni igényel időt, amit sajnos már nem tudnak biztosítani a növekvő üzleti vállalkozásaik mellett. Az Aromacy webáruházhoz tartozik egy modern, felhasználóbarát webshop, amely egyszerű és könnyen kezelhető felületet biztosít a vásárlók számára. Emellett az üzletnek Instagram és Facebook oldalai is vannak, ahol az ügyfelek naprakész információkat kaphatnak az újdonságokról, akciókról és inspirációkról. Az Aromacy továbbá rendelkezik egy széles termékpalettával, amelyből a vásárlók válogathatnak, valamint egy hatékony raktárkészlettel, amely biztosítja a gyors és pontos szállítást. Az eladásra kínált webshop és a hozzá tartozó társadalmi média oldalak mind részei ennek az értékesítési lehetőségnek, amely lehetővé teszi az új tulajdonos számára, hogy folytassa és továbbfejlessze ezt a sikeres vállalkozást.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!