Alter Irodaszer - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Alter Irodaszer

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

6.000.000 Ft

Havi profit

1 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Az Alter Irodaszer Webáruház cca. 7 éve üzemel. 4 nagyker teljes termékskáláját forgalmazom, mintegy 50 000 terméket. ADS hirdetésekkel dolgozom, jelenleg havi fél milla körüli költéssel. 2022-ig a bolt minden évben kb. megduplázta a forgalmát, de ez a lendület tavaly szeptemberben megtört. 2022-ben a forgalom bruttó 6-9 millió között mozgott, ez mostanra úgy 4 millióra bukott. Az okok valahol a PM kampányokra való átállás, a háború, és a kiskereskedelmi forgalom általános bezuhanása körül keresendő. Június óta új kampánykezelővel dolgozom. A statisztikák azóta kedvező irányt mutatnak, de már belefáradtam, és szeretnék valami mást csinálni, ezért akarom eladni. A webshop fő értéke egy saját fejlesztésű háttér szoftver, amit 7 éve fejlesztünk, és ami páratlanul sokat tud. API-n keresztül feltölti a boltba a nagykerek kínálatát, vonalkód és gyártói cikkszám alapján összefésüli a termékeket, jórészt kiszűrve a redundanciát, kiválasztja a legolcsóbb beszerzési árat, ill. figyeli azt is, hogy hol van raktáron, és ez alapján eldönti, hogy melyik termék legyen elérhető a vevők számára. Automatikusan kalkulálja az eladási árakat, ezeket különbözően kezeli beszállítónkként, de akár különféle cikkcsoportonként is. Kezeli az akciókat, létrehoz akciós termékkategóriákat. Szétszedi a beérkező rendeléseket, és beszállítónként berendeli a szükséges termékeket, illetve, ha minden raktáron van, és a fizetési mód szerit is rendben talál mindent, megbízást ad a kiszállításra. Még számtalan egyéb funkcióval bír. A működtetéséhez JAVA programozó szükséges, mert hol a nagykerek változtatnak az XML-en, hol az UNAS piszkál bele az API-ba, és ilyenkor utána kell igazítani. A csomagolást kiszerveztem, fulfillment szolgáltatóhoz. Gyakorlatilag áruhoz nem kell nyúlni. A számlázó program is integrálva van, a számlázás automatikusan működik. Tartozik még hozzá Árukereső, Árgép, Vatera stb. Adok hozzá egy másik komplett webáruházat, ami szintén tud pár százezres havi forgalmat, kizárólag Árukeresővel megtámogatva, viszont ott minden automata, nem kell vele dolgozni. De tényleg. https://www.officeexpress.hu

Teljesítmény:

4-700000/hó ADS

Eladás oka:

Elfáradtam, 15 év webshopozás összetört, mást szeretnék csinálni.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!