AI sportalkalmazás - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

AI sportalkalmazás

Irányár

6.900.000 Ft

Havi bevétel

1.500.000 Ft

Havi profit

1.100.000 Ft

Raktárkészlet

36.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

Jelenleg is működő, high tech világon egyedülálló mesterséges intelligencia alapú, sport tipp oldal, óriási potenciával, magyar, angol nyelven, ami bővíthető! A világ minden piacán elérhető, a tippek algoritmus alapján jönnek, semmilyen emberi munkát, beavatkozást nem igényel! Minimális a fenntartási költség, minimális havi 100 ezer Ft reklámmal termel napi 75-130 ezer bevételt! A fenti vételár tartalmazza a weboldalt, a fizetési és számlázási rendszert, a teljes technológiát, bele értve az algoritmus motort, tartalmazza a 18000 euró értékű, választott bajnokságok 25 éves egymás elleni statisztikáit, és 1 hónapra előre látható egymás elleni várható eredményeket, valamint tik tok oldalát, akár céggel, cég nélkül! Szinte csak jelképes összegért eladó!

Teljesítmény:

Havi 100 ezer reklám költséggel termeli a fenti összeget! Csak tik tokon posztoltunk, ezzel termel heti 500-700 ezer ft ot, csak magyarországon!

Eladás oka:

Profilváltás!

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!