12éves tollwebshop - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

12éves tollwebshop

Irányár

6.300.000 Ft

Havi bevétel

1.200.000 Ft

Havi profit

400.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

A Tollcentrum 2010 óta működik nyereségesen. Több webshop mellett működtetjük. Heti néhány órát kell vele foglalkozni. Előny, ha van lehetőség személyes átvételre. A Google keresőben a fontosabb kulcsszavakra az első helyeken jön ki az oldal. A webáruházadásvétel kalkulátora 18.000.000,- Ft értéket adott ki az áruházra. Több webshopot is el akarunk adni, mi fél másfél éves megtérülés én gondolkozunk. Egyszerű költséghatékony működtetés jó árréssel.

Teljesítmény:

Mivel a keresőben jól jöttünk ki, ezért éveken keresztül keveset költöttünk reklámra. Tavalyi és kis idei tapasztalat alapján napi 3-4000,- Ft hirdetés Google-ban akár 6százezer, egymillió Ft-ot is hozzá tud tenni a havi bevételhez. Minden adat ellenőrizhető az Unas áruház adminfelületén több évre visszamenőleg.

Eladás oka:

Több webshopunkat szeretnénk pénnzé tenni, és egy esetleg kettő webshopra koncentrálni.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!