0-99 éves korig - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

0-99 éves korig

Irányár

4.500.000 Ft

Havi bevétel

1.800.000 Ft

Havi profit

320.000 Ft

Raktárkészlet

1.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

Sziasztok! Eladó "kulcsrakész" A domain idén lesz kettő éves. Bérelt UNAS webshop motor, az oldal alap SEO-ra készen van és a grafikai elemek mind elkészültek, gyakorlatilag azonnal működtethető, miután kész van minden adminisztráció . A webáruház 2022.07. hónapban indult 0-99 éves korig mindenkinek szlogennel. Még bőven gyerekcipőben jár és felfutás alatt van, a bevételek hónapról-hónapra emelkednek jelenleg is. Nagyon jól automatizált, gyakorlatilag kulcsrakész, minimális befektetéssel és kockázattal működik, azonnal bevételt termel. Nem mellékesen kb. 600 fős (valós, saját) email cím lista is a rendelkezésre áll, egyelőre kihasználatlanul. Rögtön indítható hírlevél kampány rá. Idő hiány miatt ez sem lett kimaxolva.Napi pár óra idő ráfordítással üzemeltethető még nagyobb forgalom mellett is. Átadásra kerülnek a nagyker kapcsolatok, további kontaktok, mint pl a Gls- és a számlázó programokkal egy mozdulattal összeköthető.

Teljesítmény:

Fogyasztó Barát bekötve - Olcsóbbat.hu folyamatosan figyeli a konverziót, és kapjuk az informálást, gyakorlatilag 1-2000 Ft / nap a költségünk! Egyre több a visszatérő vásárlónk , főleg az ápolás gondozás kategóriák miatt.

Eladás oka:

Külföldre költözés miatt , meg kell válnunk tőle , szívünk lelkünk benne van ezért hasonló gondolkodású személyek jelentkezését várjuk. Tel: +36 70 789 5702

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!